Analiza

U Hrvatskoj nije u pitanju na što imate prava, već na što nemate !

07.03.2017. 12:46, Kakvo je stanje ljudskih prava u Hrvatskoj?

Medijska pozornost koja se pridaje tobožnjem problemu ljudskih prava u Hrvatskoj je totalno umjetno isfabricirana tema, "bačena kost" među građane, da bi se skrenula pozornost sa životno važnih pitanja koja tište većinu građana i koja nemaju veze sa ljudskim pravima, već imaju itekako veze sa onim na što većina građana nema pravo. Očito je da četvrt miliona građana nema pravo na rad jer inače ne bi bili na listama nezaposlenih, očito je da na desetina tisuća naših građana nema pravo na plaću nakon pošteno odrađenog posla, inače ne bi čekali na svoju plaću mjesecima, očito je da većina građana Hrvatske nema pravo na gledanje kroz prste  kada nešto skrive, dok je to pravo rezervirano samo za "velike ribe" ili jasnije rečeno za velike političke i gospodarske bitange.

Pitanje stanja ljudskih prava u Hrvatskoj u prvom redu potencira jedan manji broj političara srpske nacionalnosti, koji čak žive veoma dobro od svoga "profesionalnog srbovanja", i kojima nije mrska gomila hrvatskih, njima mrskih, kuna koje primaju, dok u isto vrijeme rade sve da lažnim optužbama šire famu da su u Hrvatskoj ugrožena ljudska prava. Uz njihove "vapaje" radi "uskrate" ljudskih prava se onda šlepaju lezbijke, pederi, biseksualci i transvestiti, priređujući "parade ponosa", svjesno provocirajući normalni svijet. Pa se bulumenti "lažnjaka" glede ugroženosti njihovih prava, priključuju još i kvazi umjetnici kojima se smanjuju dotacije za ono što i ne rade umjetnički, a priključuju se i pobornici zabrane pobačaja, i pobornici obrane naziva Trga Maršala Tita, pobornici obrane jokićevske reforme.

A na svoju i našu sramotu, mediji uporno razglabaju pitanje stanja ljudskih prava u Hrvatskoj, mada je jasno da su ljudska prava u Hrvatskoj daleko bolje zaštićena nego recimo u Francuskoj, Njemačkoj, Slovačkoj, Bugarskoj, Rumunjskoj, ili Izraelu.

To da nisu svi na jednak način omiljeni kao susjedi, sugovornici, suradnici ili 'prijatelji' je čak normalna stvar, jer time što vam netko nije omiljen, ne znači da mu ugrožavate ljudska prava. Tko u nas kome priječi da se seksa sa kim želi ? A to da se nekome određena vrsta seksanja gadi, je njegova osobna stvar, kao i to da ne želi biti u društvu takvih osoba. No time ne ugrožava ničija prava. U nas država čak izdašno financira aktivnosti manjina na njegovanju svojih kulturno-trdaicijskih vrijednosti, dapače ponekad čak i na svoju štetu.

Prema svemu sudeći stanje ljudskih prava u Hrvatskoj je ako ne na većoj, ali ni na manjoj razini od stanja ljudskih prava u ostalim europskim zemljama, a da o vaneuropskim zemljama i ne govorimo. Ponavljam, pitanje stanja ljudskih prava u Hrvatskoj je umjetno poticana tema, isključivo od strane onih koji Hrvatskoj ne žele dobro, pri čemu se pojedinačni incidenti medijski podižu na razinu uopćenih tvrdnji, što ne odgovara istini, niti stvarnom stanju. Imamo sasvim adekvatne zakone glede zaštite ljudskih prava, i prava manjina, pa nam neke tobožnje "poduke" od strane State Departementa  nisu potrebne, pogotovu od zemlje gdje je još uvijek najuobičajeno da se koriste riječi "crnjo" i "čikanos", bez obzira što im je i predsjednik bio "crnja".

5

Laci

Bedževi

Interakcija

 
UČINIO -> 758 753 258 4,036
PRIMIO <- 1,016 240 72 2,589

Dostignuća

Vingd 1,250.00
Bodovi 176.1
Prijedlozi 23 6.00
Analize 468 1,216.00
Ankete 330

Ocjene (2)


Respektira (2): Anyst, Zakej


Komentari (1)


Hej, ekipo, što je ovo ? Kad se pojavi ime State Departement, svima se "odsjeku jezici" ? Kad nas oni kritiziraju slažemo se sa njima, ali ako se njih dovodi u pitanje ond azvlada muuu...k ?! Laci 0 0 0